LÄR KÄNNA: General Albin

 

Tjenare!
Har fått i uppdrag att presentera mig inför höstens nollning. Mitt namn är Albin Hallberg och jag kommer från Alingsås några mil utanför Göteborg. Jag är en av två Generaler, som kommer ha det yttersta ansvaret för Mexikas nollning! Är också tillsammans med Tilda tilltänkt att efterträda Julia i sexmästeriet nästa läsår. Just nu är det dock fokus på tentaplugg, en vecka kvar tills man förhoppningsvis har koll på läget.

För övrigt sjukt att det snart är maj och att första året i Karlstad snart är avklarat! Skall bli skönt med sommar och förhoppningvis blir det iallafall några dagar med bra väder och lite värme nere på västkusten!  Att det sedan i slutet av augusti är dags för nollning, kommer göra det mycket lättare att vända tillbaka till Karlstad efter sommarens ledighet (jobb hela sommaren).
Ha det gött!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *