LÄR KÄNNA: General Anton Länninge

Se på fan, Länninge här. Jag är en grabb som är född 1995 från vår vackra huvudstad, Stockholm. (Hata mig inte) Jag är en av årets generaler!
Lite info om mig, jag tackar aldrig nej till en fest och jag tackar inte heller nej till en kall cola. Jag brukar ha väldigt bra koll på vad våra influenser i Sverige hittar på. Jag tittar mer än gärna på Wahlgrens värld. Jag snackar mycket så ta med öronproppar, med mig får ni inte en lugn stund.
Ni kommer aldrig se mig: i ett linne, med ovårdat hår, tyst, i tre-kvarts, i sandaler, i en pepsi-tröja.
Ni kommer alltid se mig: i en svart t-shirt, på korri, på verket, ha en cola i handen.
Introduktionsveckorna i år kommer bli på en ny nivå så tagga, vi ses snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *