Grattis till din antagning HT 2020

Hej på er alla blivande Mexikaner!

Till att börja med vill vi gratulera alla som blivit antagna till världens roligaste program! Vi kan garantera att ni valt helt rätt och att ni inte kommer ångra er för en sekund!

Vi är så otroligt taggade på terminsstart och på att träffa alla er nya studenter. Trots Covid-19 så kommer vi se till att ni får en så bra start som möjlig på er studietid!

Vad gäller nollningen så har Mexikas förening har valt att ha en nollning trots omständigheterna. Vi anser att det är så otroligt viktigt att få chansen att lära känna alla sina nya studiekamrater på ett avslappnat sätt, och där är nollningen ett perfekt tillfälle! Självklart kommer vi dock följa alla rådande restriktioner och anpassa oss efter läget. Men vi kan lova att det kommer bli precis lika roligt som det alltid är och har varit med nollning!

De som arrangerar nollningen är nollningskommittén som är utsedd av vår studentförening Mexikas styrelse. Nollningskommittén består av 6 glada studenter som läser år 2 på programmet. Det är dessa som kommer se till att ni kommer minnas de första veckorna på fastighetsekonomprogrammet i Karlstad som de allra roligaste!

En presentation av nollningskommittén kommer inom den närmsta veckan, så håll utkik här på bloggen!

Ni har ju redan hittat hit till bloggen, men vi vill även påminna er om att följa oss på instagram.

  • Mexika.2001 är Mexikas officiella instagram där all information om föreningen och liknande kommer ut. Följ denna för att inte missa allt skoj!

Strax innan terminsstart kommer alla nya studenter få ett mail med massa information kring allt vad gäller tider för upprop, nollning och annan viktig info.
Vi kommer dessutom att ringa runt till alla som blivit antagna i samma veva för att se till att det inte finns några oklarheter!

Men om ni har några funderingar redan nu så tveka inte på att höra av er till oss. Skriv ett direktmeddelande till Instagram så svarar vi där!

Tills dess så vill vi återigen säga grattis och njut av sommaren, vi ses i höst!!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *