Utskick från Allakando läxhjälp

Du kan göra skillnad — coacha yngre elever i läxhjälp

Nu finns det möjligheten att hjälpa yngre elever med deras skolarbete genom att bli lärare inom läxhjälp. Det är allt fler elever som gärna söker sig till privat studiehjälp, och det behövs alltid fler studiecoacher. Läxhjälpsföretaget Allakando rekryterar studiecoacher löpande för alla olika ämnen. Läs mer om Allakando och deras läxhjälp samt hur du kan påverka någons framtid som coach. 

Läxhjälp behövs över hela Sverige 

Oavsett vart i Sverige du befinner dig så finns det alltid någon elev som gärna vill ha läxhjälp. Det finns flest uppdrag finns i storstäder, men det finns som sagt alla möjlighet att hjälpa till i mindre städer också. Allakando startades för över ett decennium sen och har för nuvarande tusentals studenter som hjälper till som studiecoacher. 

Alla studiecoacher hjälper sammanlagt ca 26 000 elever varje år, vilket bara fortsätter i en positiv riktning. De finns hjälp att ge i alla möjliga ämnen, så vid ansökan till att bli studiecoach säger du till vilket eller vilka ämnen du har goda kunskaper inom. Något som Allakando också erbjuder är läxhjälp inför högskoleprovet i form av online kurser.  

Flexibla tider med läxhjälp: perfekt för dig som student

Du kanske läser en kurs på deltid, eller kvartsfart? Kanske till och med läser på heltid? Vad du än läser eller hur mycket så är du alltid välkommen att bli studiecoach. Fördelen med att ha denna tjänst är att det finns många olika tider att välja på, och sätt att arbeta på. 

När du ansöker så meddelar du även i hur mycket du kan tänka dig att hjälpa till med läxhjälp. Därefter så ser rekryterarna och utbildningsspecialisterna på huvudkontoret att matcha dig med en elev som möter dina krav, och där du även möter elevens. 

Du kan ge läxhjälp i ditt egna ämnesområde  

Att det är tusentals studenter som är studiecoacher är för att det just finns studiehjälp i alla möjliga ämnen, och för olika nivåer. Du kan hjälpa till från grundskolenivå upp till högskolenivå. 

Systerbolaget SmartStudies är en gren inom Allakando som också arbetar med just läxhjälp. Däremot så de specialiserade inom matematik. Så känner du att du har extra goda kunskaper inom matematik kan du söka till att bli mattelärare inom SmartStudies. Dock har även Allakando en gren inom just mattehjälp

Privatlärare gör mer än att höja elevers betyg 

Att höja en elevs betyg och ge han eller hon stöd i sitt lärande är bara en liten del av vad det innebär att vara studiecoach. Många privatlärare inom SmartStudies har hyllats för att de lyckas motivera sin elev och ge dem ovärderliga metoder och studietekniker som är användbara livet ut. 

När du är coach så handlar det i stor utsträckning om att öka elevens självförtroende, detta genom att just motivera och lära ut studietekniker man kan användas hela livet ut. Målet är att eleven ska tids nog känna sig säker att kunna fortsätta på egen hand. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *