LÄR KÄNNA: Kapten Joacim

Screenshot 2017-06-26_21-23-38

Desserten, grädden på moset, fyrverkerierna på nyårsafton… Ja ni förstår, det bästa till sist. Så här är jag! Joacim. Även jag ska, tillsammans med de andra redan presenterade leda nollningen i höst, och det kommer bli grymt!
Så vem är jag? En avdankad sportfåne som på mogna dagar lärt mig att det är det goda i livet som ska anammas! Jag kommer från sommaridyllen Trosa ett par mil söder om Stockholm, jag älskar att vistas i skärgården, och inte minst, i baren.
Jag kommer vara ert stöd under hela nollningen ifall ni skulle känna att ni är lite för nyktra och behöver en knuff i rätt riktning. Skämt åsido, jag ser verkligen fram emot att träffa er i höst, så kör hårt tills dess och ladda inför en grym nollning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *