LÄR KÄNNA: Kapten Hanna

 

Mitt namn är Hanna Lundgren och under hösten kommer jag vara en av fyra kaptener i Mexikas nollningsuppställning. Jag kommer från Hammarö, en knapp mil utanför Karlstad, och representerar på så sätt Värmland i det här gänget! Jag älskar listor så därför tänkte jag göra det enkelt och beskriva mig själv med 4 snabba fakta:
• Favoritdryck? En god whiskey sour
• Typiskt mig? Jag har en tendens att spilla ovanligt mycket och snubbla på platt mark (i nyktert tillstånd + med platta skor bör tilläggas)
• Min största insats för Mexika? När jag och general Erkers paddlade hem Mexikas bästa placering i flottracet någonsin
• Mål som kapten? Lära så många nollor som möjligt snapsvisan ”En värmlandstös”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *